Skip to main content
ornament-pink Kleutergym - V en K Leeuwarden

Kleuter
gymnastiek

kleutergym-860bb68a Kleutergym - V en K Leeuwarden

beweegdiplomaKinderen bewegen graag, bij de 1 gaat dat makkelijk dan bij de ander. Bij onze lessen zorgen wij ervoor dat elk kind zich in haar/zijn eigen tempo kan ontwikkelen. Geen kind is gelijk. Wij geven de lessen op een speelse en uitdagende manier. Want het is belangrijk om de fijne en grove motoriek goed te ontwikkelen. Daar heb je je leven lang baat bij.

Tijdens onze lessen komen diverse onderdelen aan bod, zoals, huppelen, hinkelen, springen, duikelen, rollen, zwaaien, klauteren, klimmen, gooien, vangen en nog veel meer.

Nijntje en de Koninklijke Gymnastiek Unie, KNGU, zijn een meerjarig samenwerkingsverband aangegaan met als doel om meer kinderen tussen de 3 en 6 jaar spelenderwijs te leren bewegen. Nijntje is dan ook ambassadeur van het beweegdiploma.

Onze trainsters zijn speciaal voor geschoold voor het NIJntje beweegdiploma. In 1 les wordt zowel op diploma 1 als 2 lesgegeven. 2 x per jaar is er een Nijntje-feestje met diplomering.
Beweegdiploma 1 ( leeftijd 3-4 jaar)
Beweegdiploma 2 (leeftijd 4-6 jaar)

Wij geven de lessen op verschillende locaties, hieronder staan de mogelijkheden. U kunt mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie of voor aanmelden van een proefles.

 • Woensdag

  Zuiderburen Pikemar 17

  14.30-15.15 uur

 • Donderdag

  Aldlân Keizerskroon 86a
  15.15-16.00 uur
 • Vrijdag

  Camminghaburen Kingmastate 1

  14.30-15.15 uur 

Lid worden
ornament Kleutergym - V en K Leeuwarden

Lid
worden

Er is recht op 2 proeflessen. Na de 2e proefles ontvang je van de leiding een inschrijfformulier. Voor meer informatie neem contact met ons op.